Kökslektioner!

Hejhej!
Sitter här hemma och har det tråkigt. Vill inte titta ut och förstöra vårkänslorna som man fått. Det snöar nämligen här och är 0 gradit! Jag som trodde att våren var på väg på riktigt nu:(
Hade köket idag och det gick riktigt bra tycker jag:) Jag och Cilla hade hand om husmansspisen och gjorde en suveränt god fiskgryta med lax, kolja och torsk. Mumsfilibabba!!!
Nästa vecka börjas det med kallkök och det är en otrolig lättnad:D inga fler varmrätter på 3 väckor och me like:P haha

Jag hade ju tänkt börja träna och vara duktig men veckan har börjat trögt, det är väldigt svårt och jobbigt när man har köket med så mkt god mat och framför allt desserter men till helgen ska jag ner till gymmet. Jag har varit peppad hela veckan för detta och ska slita riktigt ordentligt!!!

Imon bär det av till Götet till mitt hjärta, jag saknar dig otroligt mycket Jesper<3♥

Dagens:
Humör: Glad, trött
Kläder: Kockkläder
Hår/smink: Uppsatt i en fläta och vanligt smink
Person: Cilla
Glada: EN glad lärare
Dåliga: Ont i ryggen
Saknad: Jesper, gymmet, hästarna och våren
Hatad: SNÖN!!!!!!!!!!!!!!!

Ha det bäst mina smultron<3♥

En tuff helg!

Hejsan!
Min helg har varit väldigt tuff och det är skönt att ha en extra ledig dag, fast jag hade gärna stannat i gbg tills ikväll. 
Idag ska jag börja mitt nya liv IGEN! Att det aldrig kan hålla:P haha
men i alla fall, mer träning och mindre onyttigt:D 

Dagens:
Humör: Olika
Kläder: Jeans, linne och tjocktröja
Hår/smink: uppsatt och inget
Glada: Nya PP=kanske mer hår
Dåliga:  Är ensam
Person: Ungdomsmottagningen
Saknad: Luleå
Hatad: Hudläkarna:@

Ha det bra tills nästa gång:)
Älskar dig Jesper♥

Aqua!

Nu var det ngr dar sen jag skrev här så tänkte uppdatera lite.
Har precis kommit hem från skolan och sitter och lyssnar på Aqua´s gamla låtar som man lyssnade på i unga dagar. Har städat lite och packat inför imorgon. snart kommer anna med ett par som ska kolla på lägenheten så hoppas josse kommer snart så att hon hinner ta disken för det är hennes tur nu idag. imorgon åker jag till gbg och filippa ska följa med under helgen och det ska bli super mysigt:) vi ska på ett lekland och till ngt badhus så hoppas hon kommer ha roligt men det tror jag. hon har ju inte åkt tåg innan så bara det kommer ju bli en upplevelse. haha!  Idag i skolan så hände en sak. jag brännde mig igen:O haha ngt pucko hade lagt ett lock på en spisplatta som stod på 10:an jag skulle bara känna om de var varmt o det var det eftersom handduken jag skulle lyfta upp det med började typ brinna så den blev helt svart och söndrig. blev till och med ett bränn marke på golvet där jag var tvungen att lägga ifrån mig locket.
Nu går veckorna snabbt ska jag säga. man hinner inte riktigt med själv, det är redan fredag imon och en hel vecka har gått igen! snart åker min stjärna till åre och lämnar mig här nere själv, hoppas du kommer få kul och att du kommer sakna mig till 1000 för jag kommer sakna dig:( så nu lite lyckliga tankar istället, men vad?:P haha jo att josse kom nu så jag slipper vara själv:D weeiii hahaha
men nu ska jag gå:P ha det bäst på er

Dagens:
Humör: glad och trött
Kläder: kock kläderna
Hår/smink: Fläta och vanligt smink
Glada: Snart helg
Dåliga: brännde mig
Person: Alla
Saknad: Jesper och familjen
Hatad: Vet inte:P haha

Pusspuss älskar dig Jesper<3♥


1 mars!

Hejehj!
Nu är helgen över igen. Den gick alldeles för snabbt förbi tycker jag. Jag vill verkligen inte åka hem till Halmstad. Jag vill stanna hos jesper och inte behöva bekymra mig över att jag ska åka hem och lämna honom.
Var ute och fetsade igår his jespers jobbarkompis och det var riiktigt skoj och en jäkla massa folk måste jag säga. Ingen ville tyvär in till stan så det blev att stanna där hela kvällen men det gjorde faktiskt inget. Det är kul att man börjar lära känna en massa nu och fler lär det säkert bli!

Har varit och tränat också. Jag känner mig riktigt duktig faktiskt och jag var på riktigt träningshumör så då blir det så mkt roligare:D nu ska jag hänga tvätt! Ha det bra pusspuss♥

Dagens:
Humör: Riktigt ledsen
Kläder: Träningskläder
Hår/smink: Uppsatt i knut och inget smink
Glada: Inget
Dåliga: Att jag ska åka hem
Person: Jesper
Saknad: Filippa och Jesper<3
Hatad: Mig själv

7 månader igår med dig Jesper<3 Jag älskar dig mer än allt annat, tack för att du finns i mitt liv<3♥

RSS 2.0