Äntligen hemma=)

Kom precis hem från skolan nu och det har bara varit braa:D Vi har haft friluftsdag i stationsparken och A-klassen hade fikat mat och tävlingar! allt slutade med att A-klassen vann. Jag ska vara duktig nu hade jag tänkt och börja plugga lite. Har ganska mycket som sagt tills på måndag:( men tar jag lite nu och lite senare så kommer jag nog bli klar tills dess och förhoppningsvis vara på ett bättre humör när älsklingen kommer hem. stackarn att behöva stå ut med ett mens-monster som mig hahaha! så nu tänkte jag sätta mig med lite Psykologi B och skriva min uppsatts.
höres sen:) Pusshej på er<3

#$@##!!!!!!!!!!!!

Jag blir så förbannat sur! Att jag hela tiden ska vara på sånt pissigt humör och det värsta av allt är att det ska gå ut över dem jag tycker mest om:( Då kanske ni undrar varför allt är åt helvete?! Jo jag är så förbannat sur på mig själv för att jag ALDRIG kan göra saker och ting i tid, att jag hela tiden ska skjuta upp allt och sen sura över att det inte blir gjort. Jag VILL vara bra och vet att jag kan bli riktigt bra om jag bara anstränger mig men tror ni att jag gör ngt åt saken? neeeee:O Jag är så förbannat lat och tror att allt bara ska komma flygandes till mig. Inte undra på att jag är dålig i allt när jag inte ens försöker. JAg blir så sur på mig själv för att jag tillåter mig själv att misslyckas framför mina egna ögon, det trycker ner mig så totalt att jag inte gör något åt saken när jag har fria händer att kunna göra precis vad jag vill åt problemet, men lik förbannat sitter jag bara och tittar på som en tjurig kärring. Inte blir det bättre av att min cp-mens ska komma o gå som den vill, kan den inte bara upphöra så som den ska istället för att komma då o då och förstöra allt.
Inget blir bra av att sura! Ingen mår bra av att jag beter mig som jag gör! Inte Jesper, inte Emme och inte ni andra heller. Jag behandlar min käraste ägodel som luft:( jag älskar honom så otroligt mkt<3 men just nu blir inget bra och jag hoppas han inte tar saker o ting på fel sätt utan förstår att jag bara har kommit in i en dålig period.
Jag måste skärpa mig, börja bete mig lite mognare och ta tag i allt när det kommer upp och inte lägga allt på hög och plocka fram det i sista minuten!

Riktigt tjurig godnatt från mig! Nu ska jag gå o förstöra allt för mig sj!

Jag älskar dig Jesper mer än allt annat<3<3<3

Tillägnat Jenny! =D haha

Yes kl är 23:29 och jag sitter här med mina smöriga popcorn med smörsmak!
Jenny eftersom du tycker jag är LITE dålig på att blogga tänkte jag blogga en blogg för din skull;)
Som sagt så sitter jag här med mina popcorn och har precis sagt god natt till Jesper och innan dess tittat på "i ditt ansikte" med Magnus Betnér. Han är så sjukt rolig och jag är väldigt ledsen över att jag inte kunde se han när han nu var i Halmstad:( Meen det kommer säkert fler tillfällen:)
På tal om körkort så känner jag att jag börjar få liiite smått panik nu om jag ska bli klar innan vintern:S Man vill ju inte riktigt ut o köra upp i världens snöslask:O Nej tack till det!
Vad ska jag skriva mer, har ju ingen aning om vad ni är intresserade av att läsa! Kan ju berätta lite om hur jag har det på min praktik och dte är bara bra tycker jag förutom att man blir sååååå osocial:( sover till 12 segar till kl 14.45 innan man sticker till praktiken som börjar 15.00. sen är man inte hemma förns mellan 22-23 och då ska både emme och jesper sova för att dem dagen efter ska upp tidigt, uusch jag behöver umgänge och det i massor! Men åter till praktiken, dem är jätte snälla mot mig och helt CRAZY må jag lov att säga, dem första dagarna va ganska trissta innan man började känna dem andra bättre men sen i slutet på förra veckan va det riktigt kul och som jag skrattade xD hahahaa
Nehe nu ska jag väl nöta ngn film till mina popcorn och min cola så hoppas det njöts att läsa=) haha
God natt på er! Pusspuss

Jag älskar dig Jesper<3

Skolan!

Idag på arbetsmiljon och säkerheten skulle vi till sannarpsbadet och lära oss lite hjärt och lungräddning. Visst visst bara man slipper sitta i klassrummet och uggla i 4 timmar tänkte jag:P Men när vi väl var där så ville man ju bara tillbaka till klassrummet för de var allt annat än kallt, tropisk värme om jag får säga vad jag tycker haha Men så började Calle som instruktören hette och även har tränat mig i box på TK snacka om hur man skulle agera o blablabla! Vi fick testa att pumpa hjärtat (eller vad det heter haha) på en docka och sen mun mot mun metoden och jag lovar, man ville bara hoppa ner i bassängen o ta ett dopp efter det! men vi var väl där ca 1 timme och allt som allt hade vi lektion i 2 timmar så man var hemma efter 2 igen=) Härlig dag och morgondagen börjar med en snuskigt fin sovmorgon=)
Pusshej


Saknar

Ghaaa vad jag längtar tills Fredag då jag får träffa älskling igen=)
FridaHjärtaJesper<3

RSS 2.0