Förskyld!

Hejhej alla!
Jag måste börja med att jag är totalt nerförkyld. Har aldrig varit med om värre rinnig näsa och som den kliar:O Det slutar aldrig heller, jag bara nyser och nyser. Det kanske inte blev bättre av att jag och Jesper var ute och gick i över 1 timme idag nere vid havet bland klipporna och ett stort plus över att jag plurrade med min högra fot. Det var is överallt bland klipporna som gick att gå på men just den isen var inte så gåvänlig kan jag lova men det var ju tur att vi var på hemväg just då:P
Igår han jag tyvär inte sitta vid datorn, vi var inne i stan och sen gjorde jag klart mina jobbansökningar som jag skickat iväg idag, så nu har jag sökt 10 fina jobb. Sen på kvällen kom 2 av Jespers jobbkompisar förbi och vi intog varsin plats i soffan och spelade lite Xbox och drack lite alkohol. Det var ju meningen att vi skulle ut på kvällen sen till Biljard Palatset som jag tror det heter men när vi kom iväg var det inte ens lönt så vi sa hejdå till dem andra och sen blev det sängen.

Nu har Jesper fått i uppgift att sköta maten för jag känner mig inte riktigt i bruk för det men imon ska jag försöka få till en god Tacopaj till alla hjärtans dag. Ville försöka orka mig ut imon på förmiddagen och inhandla ngt fint till min älskling men jag får se hur jag mår då annars ska han få ngt när jag blir frisk.

Dagens 
Humör: Nere och förkyld
Kläder: just nu jeans och t-shirt
Hår/smink: Uppsatt och normalt sminkad
Person: Jesper
Bästa: Den härliga promenaden
Dåliga: Min förkylning
Saknad: Sommaren och en hund
Hatad: Min näsa och all kyla

Ha det bra alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0